Cadita dus din ceramica portelanata Aquanit 90x135 cm

2.290,00 RON
cu TVA

Aquanit este fabricat 100% din ceramica porțelanata și are toate caracteristicile unei plăci porțelanate. Rezistența la rupere este mai mare de 5000NW, iar rezistența la încovoiere este de peste 50 N / mm2 în conformitate cu standardul ISO 10545-4. Absorbtia apei este sub 0,02%. Glazura speciala aplicata pe suprafața plăcilor oferă rezistență la substanțe chimice, zgârieturi și uzură.

Cantitate

done În favorite
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Aquanit este fabricat 100% din ceramica porțelanata și are toate caracteristicile unei plăci porțelanate. Rezistența la rupere este mai mare de 5000NW, iar rezistența la încovoiere este de peste 50 N / mm2 în conformitate cu standardul ISO 10545-4. Absorbtia apei este sub 0,02%. Glazura speciala aplicata pe suprafața plăcilor oferă rezistență la substanțe chimice, zgârieturi și uzură.

KIT INSTALARE INCLUS: Caditele de dus Aquanit sunt livrate împreună cu sistemul de evacuare și capacul. Patru opțiuni de sisteme de scurgere, cu opțiuni de ieșire laterale și inferioare , oferă soluții pentru spații și nevoi diferite. Ghidul de instalare ajută utilizatorii.

ANTI ALUNECARE:  Aplicarea unui email special pentru a da caditelor de duș Aquanit din porțelan o suprafață mată, nealunecoasă. Clasa de rezistență la alunecare este R11, conform standardului DIN 51130 și C în standardul DIN 51097. Caditele de duș Aquanit anti-alunecare vă asigură siguranța în duș.

CULORI:  Caditele de duș Aquanit pot fi fabricate din acelasi material cu pardoseala din baie. Pentru fiecare culoare de cadita exista placi de gresie din aceeasi colectie pentru a oferi o pardoseala continua baii.

LOCURI DE APLICARE: În plus față de spațiile de locuit, pentru pardoseli de duș în spații interioare și exterioare, inclusiv spitale, hoteluri, săli de sport, spa-uri.

APLICARE LA NIVEL CU PARDOSEALA:  Cadita de dus Aquanit se aplică la același nivel cu plăcile gresie fără nici o diferență de înălțime. Această ușurință de aplicare creează senzația de spațiu continuu în baie.

DESIGN:  Aquanit vă permite să alegeți din portofoliul Seranit Group opțiuni de design care să permită integritatea designului cu alegerile dvs. pentru pardoseală și pereți.

DIMENSIUNI DISPONIBILE:  Aquanit este fabricat în patru dimensiuni standard: 80x80cm, 90x90cm, 80x120cm și 90x135cm. Poate fi tăiat și în dimensiuni personalizate nestandard, pentru a se potrivi spațiului tau.

IGIENIC: Deoarece cadita de dus din porțelan Aquanit are  o valoare de absorbție a apei sub 0,1%, o suprafață emailata, un corp dintr-o singură bucată  și nu necesită aplicații de chit sau silicon, este usor de curatat. Din aceste motive, este igienică.