KLIF

KLIF

Arhitectura contemporană se transformă în natură, se inspiră din ea și se îndreaptă în continuare, făcând-o parte integrantă a mediului. Klif răspunde acestei noi tendințe cu o gamă de plăci ceramice cu efect de piatră și plăci de faianța care oferă o reinterpretare contemporană a eleganței decisive de beola, piatra cenușie găsită în Val d'Ossola. Klif reprezintă o alegere potrivita pentru amenajarile rezidențiale și comerciale cu un aspect simplu, solid.

Colecția de plăci porțelanate este disponibilă în patru nuanțe de gri și în diferite formate, oferindu-se diferite aplicații atât pentru podelele interioare, cât și pentru cele exterioare, datorită finisajului anti-alunecare (grip). Una dintre cele mai incitante noutăți ale colecției este formatul de 37,5x75 cm , potrivit pentru o gamă largă de modele de podele și pereți. De asemenea, noul este dimensiunea mare de 90x90 cm , cu o grosime de 20 mm, care aduce cu aspectul pământului.

Colecția este completată de o placă de perete care are o suprafață extrem de realistă și este disponibilă în trei culori coordonate, însoțite de eleganța brută a texturii tridimensionale așezate pe suprafața 3D Raw.

Klif este soluția ideală pentru arhitectura care exaltează relația cu mediul natural înconjurător, cum ar fi vile, hoteluri, stațiuni și spații de wellness, atât urban cât și suburban.

Inapoi la blog