Obiecte sanitare

Indiferent de stilul preferat, obiectele sanitare reprezintă un element important în personalizarea băii. Liv Art este partenerul tău de încredere atunci când vine vorba de alegerea obiectelor sanitare perfecte pentru baia ta. Colecția noastră impresionantă de obiecte sanitare de înaltă calitate este disponibilă într-o varietate de stiluri și finisaje, astfel încât să poți găsi produsele potrivite pentru a îndeplini nevoile și gusturile tale. 

Colaborăm cu furnizori de top din Spania și Italia, precum Roca, Tres, Art Ceram sau Hafro, pentru a putea oferi cele mai bune produse de pe piață. Acești producători au creat design-uri inedite, atât în stiluri moderne, cât și clasice, la un raport calitate-pret excepțional. 

Colecțiile noastre de obiecte sanitare sunt disponibile atât în Showroom-ul nostru, cât și online, astfel încât să poți găsi produsele perfecte în funcție de nevoile și preferințele tale. În plus, personalul nostru experimentat și calificat este întotdeauna disponibil pentru a oferi consultanță și sfaturi gratuite pentru a te ajuta să faci alegerea perfectă pentru baia ta.