Finisaj Lemn & Riflaje

Gresia cu aspect de lemn este o alegere populară pentru cei care doresc să adauge un aspect natural și cald încăperilor. Această gresie este fabricată din argilă și apă și poate fi modelată și colorată pentru a imită aspectul lemnului. Este rezistență la uzură și umiditate și poate fi utilizată atât pentru pardoseli, cât și pentru pereți.

Acest tip de gresie poate fi fabricat în diferite dimensiuni, forme și culori, astfel încât să se potrivească cu designul oricărei încăperi. Unele modele au textura și aspectul lemnului natural, fiind dificil de deosebit de lemnul adevărat, altele au un aspect mai modern și geometric.

Gresia tip lemn poate fi instalată în mod similar cu parchetul adevărat, fiind potrivită pentru zonele cu trafic intens. În plus, poate fi curățată și întreținută cu ușurință, fiind ideală pentru bucătării și băi.

În general, gresia tip parchet poate fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru cei care doresc să adauge un aspect natural și cald spațiilor interioare, dar care doresc să evite problemele asociate cu lemnul real. 

Gresia cu aspect de lemn se potriveşte oricărui tip de amenajare, oferind un aspect călduros încăperii!