2017

2017

Filtrare dupa

Pret

Pret

2017

WET SYSTEM este un tapet pentru medii umede, cum ar fi băicentre de fitness și wellness, care combină, într-un singur sistem, proprietățile impermeabile ale membranelor lichide cu caracteristicile decorative de perete Wall & Deco.

În comparație cu alte finisaje de perete, sistemul WET SYSTEM este nu numai etanș, ci și un înveliș decorativ de perete, care împiedică scurgerile de apă către substratul inferior, oferind o finisare completă pentru băi și dușuri.

  • Rezistent la îngălbenire, agresivitatea detergenților pentru curățarea locuinței.
  • Potrivit pentru aplicarea pe suprafețe din ciment, gips-carton, beton, sticlă și plăci ceramice.
  • Brevet în așteptare și în conformitate cu  ETAG 022.
  • Instalare rapida.
  • Grosime de doar 1.5 mm.
  • Montaj fără praf si zgomot.

00 Primer
01 Adhesive

02 Technical Fiber
03 Protective Finishings

Membrana decorativă impermeabilă WET SYSTEM este un sistem all-in-one testat în conformitate cu ETAG 022, Ghidul european de aprobare tehnică care definește modul de efectuare a încercărilor pentru a certifica proprietățile tehnice ale produselor rezistente la apă, variațiile de temperatură și mișcarea materiale de construcție.

Sistemul WET a fost dezvoltat pentru a fi instalat în medii umede interioare cu temperaturi cuprinse între + 10 ° și + 35 °.

Zone unde poate fi montat tapetul:

- pereții din spatele chiuvetelor pentru baie;

- direct în interiorul dușurilor și / sau în jurul căzilor de baie folosite de câteva ori pe zi, cum ar fi în case private și hoteluri;

- zone expuse la apă cu presiune mare sau sesiuni prelungite, cum ar fi pentru dușuri în centre sportive și wellness.

Tapetul este un produs custom made, se fabrică la cerere, in urma unei randari 3D a spatiului pe care doriti sa il amenajati. Termenul de livrare pentru o comandă de tapet rezistent la apa este de aprox. 6 saptămani.

*Se pot executa ca varianta rezistenta la apa si modelele de la colectiile tapetului Contemporary.  

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza