Filtrare dupa

Pret

Pret

Tip produs

Tip produs

WIDE&STYLE

Colecția WIDE & STYLE răspunde în mod specific nevoilor arhitecților și ale designerilor. Soluțiile decorative sunt dezvoltate pentru a putea fi ușor combinate cu întreaga gamă de produse ABK pentru a da o finisare perfectă oricărui proiect. În funcție de stilul și culoarea plăcilor decorative, machetele prezentate în catalogul WIDE & STYLE sugerează cele mai potrivite materiale pentru a fi folosite la acoperirea peretilor si podelelor. Acestea variază de la realismul uimitor din efecte de lemn la produse cu un gust mai minimalist și contemporan pana la suprafețe care reproduc eleganța fără sfârșit a marmurei și pietrei.

Dimensiunile mari diminuează percepția îmbinărilor de rosturi și dau frau liber creativitatii arhitecților și a designerilor de interior, care pot utiliza plăci din porțelan în cele mai diverse aplicații. WIDE & STYLE pot fi folosite pe pereți în locuințe (băi, bucătării, camere de zi și dormitoare) sau pot fi adaptate ca element distinctiv în proiectele comerciale (baruri, restaurante, magazine).  De asemenea, se deschid noi oportunități pentru fațadele exterioare. Pentru a extinde aplicațiile potențiale ale porțelanului, plăcile WIDE & STYLE se produc acum doar in varianta DIGIT +, în care imprimarea digitală este combinată cu un proces de coacere la aproximativ 800 ° C pentru a face suprafețele durabile chiar și atunci când sunt supuse celor mai extreme conditii (șoc termic, chimicale, umiditate).

Placile ceramice decorative sunt disponibile in urmatoarele formate : 120x240 cm (comp. 4 piese 60x120), 120x280 cm si 160x320 cm cu o grosime de 7mm.

                                                     DESCARCA AICI NOUL CATALOG WIDE&STYLE