Filtrare dupa

IPF ITALIA

IPF (Italian Parquet Floor) este un producător premium de parchet din lemn natural, fabricat în Italia. De la începutul anilor 1990, obiectivul IPF a fost să creeze soluții inteligente pentru podele din lemn natural, lemn de esență tare și lemn stratificat.

Produsele IPF sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor superioară, designul rafinat și durabilitatea lor în timp. Fiecare piesă de parchet este fabricată cu măiestrie de meșteri experimentați și pasionați, care urmăresc cu atenție fiecare detaliu pentru a oferi un produs final de cea mai bună calitate.

IPF oferă o gamă largă de opțiuni de parchet, de la modele tradiționale, cum ar fi parchetul cu plăci mici, la modele mai moderne, cum ar fi parchetul cu design deosebit sau cu modele grafice. Fiecare model este disponibil într-o varietate de culori și esențe de lemn, astfel încât să se potrivească perfect cu orice design interior.

IPF folosește lemn din surse sustenabile și respectă cele mai înalte standarde de mediu și siguranță, astfel încât să protejeze natura și să ofere un produs sigur și durabil pentru clienți.

Fiecare piesă este fabricată cu măiestrie de meșteri experimentați și pasionați, iar compania folosește lemn din surse sustenabile și respectă cele mai înalte standarde de mediu și siguranță. IPF oferă soluții inteligente pentru podele din lemn natural, lemn de esență tare și lemn stratificat, astfel încât să satisfacă gusturile și nevoile clienților săi.

                                       

               Parchet IPF Italia

                                                                                           

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza