Acasa

Acasa

Înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui website, vă rugam să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Prin utilizarea website-ului www.livart.ro (denumit în continuare "magazin online"), prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul acestui magazin online, vizitatorul (denumit în continuare Cumpărător) își exprimă acordul față de Termenii și Condițiile descrise mai jos.

Magazinul online www.livart.ro este administrat de compania SC LIV ART SRL, (denumită în continuare Liv Art sau Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/3767/2003 având CIF RO 15283479, sediul social în Str. Liviu Rebreanu nr 13A, sector 3, București, România, telefon +40 728 872 771 și contul bancar IBAN RO23 BACX0000000503430000 deschis la Unicredit Tiriac Bank .

Termenii și Condițiile pot fi modificate de Liv Art în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru. Liv Art își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul online fără a anunța în prealabil. De asemenea, Liv Art păstrează în totalitate şi în mod unilateral dreptul de a adăuga, șterge, modifica, folosi toate materialele, datele şi informațiile conținute la orice moment de website-ul www.livart.ro, inclusiv cele adăugate de utilizatorii finali sau asociate cu comportamentul lor în cadrul website-ului livart.ro.

Drepturile de autor pentru acest site sunt deținute de Liv Art, nici un material conținut neputând fi reprodus integral sau parțial fără acord prealabil. Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descarca/utiliza conținutul magazinului online, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al Liv Art.

Procesul de vânzare/comandă pe website-ul www.livart.ro, factuare și plăți

Produsele se pot comanda prin intermediul website-ului sau prin email la adresa office@livart.ro, prin trimiterea necesarului de produse și datele de facturare Vânzătorului. Acesta din urma va emite o factură pro forma pentru comandă și vă va comunica termenul de livrare pentru fiecare produs în parte. În momentul în care plata este procesată în sistemul Vânzătorului, acesta va emite factura fiscală aferentă acestei încasări.

Plata se poate efectua prin transfer bancar, depunere numerar la orice sucursală Unicredit sau prin plata cu cardul bancar sau numerar la showroom-ul Vânzătorului.

Prețurile, stocurile și alte informații despre produse și termene de livrare

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare, pot apărea diferențe de nuanță și model intre imaginile de pe website/catalog și produsul real.

Prețurile afișate pe website conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare. În cazul în care prețul nu este afișat, aveți posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator vă va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil. Stocurile disponibile pe website nu sunt actualizate în timp real și pot apărea modificări. Vă rugam să contactați Vânzătorul pentru a verifica stocul real al unui produs.

Termenul de livrare pentru produsele aduse pe bază de comandă specială este diferit de la un produs la altul și este influențat de disponibilitatea din acel moment a produselor în stocul producătorului și disponibilitatea camioanelor. Termenele de livrare vor suferi modificări în cazul condițiilor meteo nefavorabile, sărbătorilor legale din Europa, situații neprevazute pe durata transportului și disponibilitatea camioanelor.

Politica de livrare

Comenzile sosesc la depozitul Vânzătorului din zona Domnești, Ilfov. Transportul la domiciliul/sediul Cumpărătorului se poate efectua contra cost prin colaboratori. Având în vedere că folosim un serviciu externalizat, NU putem solicita firmei de curierat partenere livrarea la o anumită ora sau la o anumită dată, prin urmare vă rugăm să NU ni se solicitate nici noua. De asemenea, NU ne facem responsabili pentru întârzierile cauzate de firma de curierat parteneră.

ATENȚIE: Vă anunțăm că, conform legilor în vigoare, firmele de transport nu despăgubesc eventualele daune dacă produsele nu au fost desfăcute la livrarea lor și nu se întocmește un proces verbal cu daunele constatate!
În cazul în care acest lucru nu se face la primirea coletului, produsele își pierd Garanția și contravaloarea lor nu se returnează!

Politica de returnare

Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare și manipulare. Condițiile se aplica doar în cazul comenzilor online. Nu se acceptă returul în situația în care produsele nu au ambalajul original intact sau prezintă urme de folosire sau sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare.

Produsele aduse pe baza de comandă specială, nu se returnează, aceste comenzi sunt personalizate și nu pot fi returnate, decât în situația în care prezintă defecte de fabricație. În cazul defectelor de fabricație, Vânzătorul va înlocui produsul defect cu unul conform.

Garanția

Liv Art garantează că produsele sunt originale, însoțite de factura fiscală și după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție). Declarăm pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viața și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului ca produsele comercializate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului.

Forța majoră și litigiile

Liv Art nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestui website îl poate aduce. Acești Termeni și condiții de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a website-ului www.livart.ro.

Liv Art încearcă să-și îmbunătățească produsele și vă invită să contactați office@livart.ro pentru orice probleme sau sugesții.