Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

Dimensiune

Dimensiune

Tip produs

Tip produs

Disponibilitate

Disponibilitate

3D Wall Design

Atlas Concorde este un producator italian de placi ceramice cu 50 ani experienta in domeniu.
Fondata in anul 1969, Atlas Concorde este fondatorul grupului Concorde, producatori de placi ceramice in top la nivel mondial si lider incontestabil al dezvoltarii tehnologice din industrie, cu inovatii de produse si procese care au facut istoria ceramicii. 

Misiunea sa este de a oferi designerilor de interior, arhitectilor si celor mai exigenti clienti solutii ceramice potrivite pentru fiecare destintie de utilizare, asigurand un aspect estetic atractiv care este in concordanta cu nevoile pietei si, in acelasi tip, le combina cu performante tehnice excelente. 

Inovatia Atlas Concorde nu inseamna doar dezvoltarea excelenta a placilor ceramice, ci si combinarea acestor aspecte cu o filozofie a responsabilitatii fata de mediu, societate si oameni. Motorul real sunt oamenii care lucreaza zilnic cu angajament, profesionalism și pasiune. Respectul muncii este unul dintre pilonii eticii corporatiste a Atlas Concorde, acordând o atenție deosebită condițiilor de lucru ale fiecărui angajat și oferind activități de formare continuă.

Pentru a reduce impactul asupra mediului, activitatile sunt proiectate si realizate tinand cont de emisiile atmosferice, optimizarea utilizarii resurselor si reciclaea deseurilor. Cu parametrii LEED, Atlas Concorde isi continua drumul catre o abordare completa pentru protectia mediului.
www.atlasconcorde.com