Cada acrilica Waldorf, stil colonial, cod 7432, dimensiune 82x160 cm

Pentru cei care caută o cadă pentru a-și mobila baia într-un stil unic și usor vintage, cada Waldorf se va dovedi a fi soluția optimă.

Cada acrilica Waldorf cod 7432,

Dimensiune 82x160 cm

Productie Italia

done În favorite
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

O cadă în stil colonial

Când te uiți la cada Waldorf, imediat vin în minte acele minunate căzi vechi de 800 de ani, făcute în general din cupru, ce puteau fi găsite în toate casele burghezilor americani.

Kerasan reinterpretează și reface această tradiție a designului interior al băii și propune o cadă funcțională și modernă care amintește de stilul și eleganța din trecut.

Cada Waldorf are linii curate, rotunjite și înălțimi neregulate: în zona destinată a fi spătarul, cada este mai înaltă pentru a facilita poziția șezut; dimpotrivă, pe partea destinată intrării și ieșirii, este mai joasa.

Realizata din acril alb, un material puternic si la indemana, rezistent la curatenia zilnica, cada Waldorf cu dimensiunile sale de doar 82x160 cm, este perfecta pentru mobilarea oricarui tip de baie. Orificiul de preaplin are o fantă cromată subțire.

În concluzie, pentru a face această cadă și mai atractivă, este posibil sa montati o baterie de duș freestanding sau, și mai bine, o baterie de duș montată pe perete: va oferi căzii o notă retro și de stil vintage unic. 

Fisa tehnica

Tip produs:Cazi de baie
Disponibilitate:La Comandă

S-ar putea să-ți placă